TB music is een flexibel bedrijf dat zich al vele jaren bezig houdt met het verzorgen van licht, geluid, karaoke- en drive-in shows. TB music heeft de apparatuur en de kennis in huis om de meest uiteenlopende projecten te verzorgen. Om een paar voorbeelden te noemen:
  1. Spraakversterking en verlichting voor toespraken, vergaderingen, recepties, etc.
  2. Versterking en belichting van bands en podia
  3. Technische ondersteuning tijdens theatervoorstellingen
  4. Verzorging van Drive-in en karaoke shows
  5. Enz....

Er zijn natuurlijk tal van andere mogelijkheden. Neem gerust eens contact met ons op om u vrijblijvend te laten informeren omtrent uw wensen.
Een specialiteit van TB music is het verzorgen van drive-in shows. TB music heeft al vele tientallen jaren ervaring met het verzorgen van drive-in shows voor kleine-, maar ook grote feesten en evenementen. De TB music drive-in show kan feitelijk geboekt worden voor elke gelegenheid waarbij u vindt dat muzikale ondersteuning gewenst is. Bijvoorbeeld: bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, bruiloften, school/studentenfeesten, enz. De TB music drive-in show weet zich feilloos aan uw wensen, wat betreft thema's en muziekstijlen, aan te passen. 70's 80's, apres-ski, Duits- Nederlandstalig, Top 40, noem maar op.. het is geen enkel probleem voor onze dj's.
Omdat er verschillende soorten feesten/evenementen zijn, heeft TB music ook verschillende drive-in shows. Dit zijn basis shows die eventueel naar wens zijn uit te breiden met extra's zoals bijvoorbeeld extra licht, of speciale effecten zoals sneeuw of bellen.

Standaardshow


De standaardshow bestaat uit een DJ meubel,een professionele licht- en geluidsinstallatie. Deze set is uitermate geschikt voor de kleinere feesten/evenementen tot +/- 200 personen. Een bijkomend voordeel van deze standaardshow is dat deze set zo aangepast kan worden dat het ook geschikt is voor de locaties met weinig ruimte.

Prijs : v.a. 350,- ex. 19% BTW
Uitgebreide show


De Uitgebreide show bestaat uit een verzorgd DJ meubel en een professionele geluidsinstallatie. Verder is deze show uitgerust met een proffesionele uitgebreide licht show, bestaande uit o.a. bewegende spots (scans en movingheads). Deze set is uitermate geschikt voor de grotere feesten/evenementen vanaf +/- 200 personen.

Prijs : v.a. 550,- ex. 19% BTWU zegt het maar...Wilt u het nog groter en uitgebreider.. geen probleem. Wij maken voor u een passende offerte.